Routes

  • Route 1

   Deze route start in Poperinge centrum voor de koffie en de picon. Over de middag trek je naar onder andere naar Roesbrugge, waar de IJzer België binnenstroomt en waar vroeger ‘blauwers' zegevierden. Een route langs enkele prachtige landelijke dorpen met schitterende zichten.  

   meer info & reservatie

   Top
  • Route 2

   Genieten van de geur van een heerlijke kop koffie. Zo begint de dag van deze route. Onderweg in het landelijke Poperinge geniet u van een overheerlijke grillschotel. De tocht gaat verder langs landelijke wegen naar Watou. Het dorp van de poëziezomers en de heerlijke terrasjes op de markt zal ongetwijfeld een gezellige indruk op u nalaten. 

   meer info & reservatie

   Top
  • Route 3

   Bij route 3 vlieg je er meteen in met een heerlijke picon van het huis. Een lekker middagmaal, de karbonaden, brengt je van Reningelst naar het Helleketelbos en daarna naar kunst- en brouwersdorp Watou. Je voelt er de gezellige sfeer van het dorp. Een lekkere boterham met groentjes sluit de dag af.

   meer info & reservatie

   Top
  • Route 4

   Deze route bezorgt je een hele dag (fiets)plezier in en rond Poperinge. Speciaal voor jou zoeken wij de mooiste landelijke fietswegen uit om je van centrum naar Watou te brengen. Om daarna te genieten van de gezonde lucht van het helleketelbos. Eindigen doe je in Poperinge.

   meer info & reservatie

   Top
  • Route 5

   Wie liever met beide voeten op de grond blijft, kan opteren voor route 5. Deze wandeling van 9 km toont je enkele gezellige plekjes en mooie bezienswaardigheden in het centrum van Poperinge. Enkele militaire begraafplaatsen herinneren aan WOI. Maar ook de wandelweggetjes in het centrum zullen je zeker en vast kunnen bekoren. DEZE ROUTE IS NIET MOGELIJK OP MAANDAG EN DINSDAG!  

   meer info & reservatie

   Top
  • Route 6

   Tijdens deze halve daguitstap trek je naar de grens dichtbij de vroegere douanepost waar appeltaart en geurige koffie op je wacht. De tweede halte is in het landelijk dorpje Abele met vele toffe cafeetjes en volksspelen. De rit gaat, na een voorlaatste tussenstop voor een Poperings hommelbiertje, verder naar het centrum voor de Vlaamse klassieker karbonaden met frieten.

   meer info & reservatie

   Top
  Beschikbaarheid routes
  Datum:
  Kalender
  Developed by DigitalMind - Powered by eXopera - Design by IPS Creation - Inloggen